Om Oss

About us
Kort sagt, vi är en one stop shop för arbetstillstånd, anställning, försäkringar och löner för inhyrd personal.

Om oss

Vi på Global Nordics har i mer än tio år erbjudit unika anställningslösningar samt lönehantering åt kunder i EU. Med vår erfarenhet samt lokala kännedom i ryggen, förnyar och förbättrar vi konstant våra tjänster beroende på vad som passar kunden bäst.

 

Global Nordics främsta uppgift är att underlätta och hjälpa våra kunder att ta sig förbi de svårigheter och hinder som idag finns för Nordiska arbetsgivare när det gäller anställning och lönehantering. Med andra ord erbjuder vi ett enkelt, flexibelt och regelrätt personalalternativ.

 

 

Personalen på Global Nordics är Skandinavisk och pratar de lokala språken. Vi samarbetar och sköter all kontakt med försäkringsbolag, Migrationsverket och Skatteverket. Då vi i princip är i ständig kontakt med dessa myndigheter har vi även specifika kontaktpersoner vilket gör att ärenden kan lösas och hanteras så snabbt som möjligt.

 

Global Nordics är ett registrerat varumärke i Scandicorp gruppen i Norden och tillhör även en större Europeisk bolagskoncern som erbjuder anställningslösningar över hela Europa.